Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: МУЗИКА...!
МУЗИКА...! 2 Години Карма: 0

Здравейте!Реших да споделя с вас една своя голяма любов.Той се казва Дмитрий Хворостовский.Официалният му сайт ще намерите в списъка Приятели тук.
Съвсем нарочно избрах тези няколко наистина забележителни военни песни,а не изключително харизматичните му превъплъщения в операта.Тези песни казват за този човек и този артист много повече.А че това е най-добрият бас-баритон за последните 40 години в Русия,и не само-няма спор!Спирам,но не задълго-скоро смятам да публикувам нещо специално за Дмитрий...
А тези от вас,които обичат да "четат" другите чрез любимите им музика,книги и т.н.-да обърнат внимание на ЖДИ МЕНЯ,ЖУРАВЛИ,ТЭМНАЯ НОЧЬ,НА Безимянны Высоте...Те "казват" разни неща за мен...Последното е за теб,Стела!Нали позодозираш сходни неща...
Приятно слушане!
Паздрав,
ЮВИГИ
Maria_Juvigi
Прощавайте!От сърце.Но не ВСИЧКО.И не ВСЕКИМУ
Expert Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
Обичам Дмитрий Хворостовский,Пушкин,Петербург,хубавото вино,пътуванията и Тойота.Обожавам книгите, Пласидо Доминго,Джузепе Верди и басът.Гласът-винаги,китарата-понякога.Ако можех,бих позирала на Гойя.НЕ ПОНАСЯМ ПАУЛО КУЕЛЬО И ЗДРАЧ.Моето Алтер Его е Артуро Перес-Реверте...
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.

Отг:МУЗИКА...!-ПРОПУСК! 2 Години Карма: 0
ЕТО ТОВА ВЕЧЕ Е ЖДИ МЕНЯ-ПРЕДНИЯ ПЪТ НЕЩО СЪМ СЕ ОПЛЕЛА...СМАЗВАЩО ПРЕКРАСНА ПЕСЕН...
Maria_Juvigi
Expert Boarder
graphgraph
Обичам Дмитрий Хворостовский,Пушкин,Петербург,хубавото вино,пътуванията и Тойота.Обожавам книгите, Пласидо Доминго,Джузепе Верди и басът.Гласът-винаги,китарата-понякога.Ако можех,бих позирала на Гойя.НЕ ПОНАСЯМ ПАУЛО КУЕЛЬО И ЗДРАЧ.Моето Алтер Его е Артуро Перес-Реверте...

Отг:МУЗИКА...! 2 Години Карма: 3
Ако срещате трудности, пишете в частта на форума за Технически въпроси.
Ще обърна внимание, че ако искате да поставите съобщението си в удебелен шрифт, това не означава, че трябва, че това се отнася за цялото му съдържание. Във вашия случай част от съдържанието му са YouTube-линковете. А относно тях, те просто се пействат и биват разпознавани от форума, не се слагат и запетайки и други атрибутиращи символи като удивителни знаци. Между всяко линкче към клипче е добре да има празен ред. Макар да не е въведено правило, би било добре да не се и прекалява с броя на клиповете, доколкото това затормозява цялостното зареждане и поне по мое скромно мнение не е особено прегледно от естетическа гледна точка.

Отделно радвам се, че се появи още една русофилка във форума! Ще обърна внимание, че думи в руския в които има буква "ё" като тёмный ёж при нейното неналичие е уместно да се пише "е", а не "э".
Bayraktarov
WebMaster
graphgraph

Отг:МУЗИКА...!ПАК СЪМ В ПЪРВИ КЛАС!?!?!? 2 Години Карма: 0
Явно.
Поне с такова впечатление оставам от прежденаписаното.
1.Използвам удебелен шрифт по практически,а не капризни съображения.Поради специфика на зрението ми,само плътния шрифт върши работа.За да виждам совреме грешките при писане.
2.Част от които снощи съм пропуснала.По ред причини.Колкото до урока по правопис-благодаря.Имах един преподавател в Петербург,който ми тровеше нервите като постоянно ми обясняваше,че надали въобще някога ще пиша на руски съвършено граматически и ползвайси богат речник.А и правописът ми...Докато един ден ми писна централно и го накарах да ми преведе на испански(за който твърдеше,че е "първият му език")ей тая песен-Жди меня.Направи толкова и такива нелепи грешки,че дори не виждах смисъл да го иронизирам.Превод,който би бил срам и за третокласник.
3.Предполагам,в битността си на редактор и преводач съм отровила много дни на много хора с много забележки.Но критики за откровено технически правописни грешки не приемам.
Нищо лично,господин Байракторов.Въпреки че аз за разлика от Дон Вито съм убедена,че ВСИЧКО е лично...Не съм ядосана.Просто...определени неща не приемам.Това е.А всъщност исках да Ви се ядосам.Но не можах...))
4.За клиповете ще имам предвид.Дано поне сте ги чул.
Дали съм русофилка е спорен въпрос.Но,че съм поклонник на руския дух и култура-да!И че никога не успях да почувствам Русия като чуждо,чужбина-пак да!
Паздрави,
М.Ю.
Maria_Juvigi
Expert Boarder
graphgraph

Ювиги,

за разлика от шефовете-админи аз съм вебмастерът на сайта. Може да не е кой-знай-какво, но съм техническият създател на сайта и следя за техническите (включително човешки) грешки в хода на експлоатацията му.

Мария Ювиги написа:

Просто...определени неща не приемам.Това е.А всъщност исках да Ви се ядосам.Но не можах...

Всъщност няма нищо лично, права сте! На вебмастера не е редно някой да му се ядосва. Напротив, на него може да имате пълно доверие и да се вслушвате в неговите съвети, които са 100% доброжелателни и безпристрастни.

Забележете сега как по-бързо зарежда тази страница.

А относно руските ми забежки от предишното ми съобщение, те са само тема "гост" в него, т.е. не основното. И ето още една тема "гост", добре е да чуквате интервал след препинателни знаци като точки и запетайки.

А песните на Дмитрий Хворостовский наистина впечатляват с дълбочина, съдържателност и талантливост на изпълнението им.
Bayraktarov
WebMaster
graphgraph

Отг:МУЗИКА...! 2 Години  
Тия клипове не задръстват ли форума? Колко по-лесно беше фенката на Хворостовски просто да беше дала линк за тях където му е мястото...
Genadi

Там е работата, че клипчетата са линкове, които автоматично се визуализират във форума. Клипчето продължава да си бъде в ЮТубе, а не е в сайта. Това е нововъдение по отношение на такива форумни препратки.
Bayraktarov
WebMaster
graphgraph

Отг:МУЗИКА...! 2 Години  
Но когато речеш да "изгледаш" клип - компа зацикля. сума ти време трих бъгове заради този Хворостовски...
Genadi

Отг:МУЗИКА...! 1 година(и), 11 Месеци Карма: 1
HAPPY VALENTINE! I wish you many love, lot of love. L'amour, Любов...
Rosen Aleksiev
Администратор
graph

Отг:МУЗИКА...! 1 година(и), 11 Месеци Карма: 0
Ma chanson préférée!Merci mon amour!Je t'aime!
vesna69
Fresh Boarder
graphgraph

Отиди най-отгореСтраница: 1