Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: Колко "срамно"3
Колко "срамно"3 3 Месеци, 2 Седмици Карма: 1
** Тази тема е за дискусия на статията: Колко "срамно"3 **

jolie0205
Senior Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.

Ако знаеш как приятелски ти завидях на този текст. Направо ме разби, такава изповед, толкова образно, че си спомних някои неща от моето минало. Знаеш ли докато четях текстът си спомних нещо, някаква сентенция в която се казваше: На една майка са необходими 20 години да направи от момчето мъж. Също така на една жена са и необходими да направи от същия мъж - парцал! Не искам да коментирам повече, защото съм предубеден, защото днес си говорихме много и аз както и ти сме под влияние на скорошни събития. Така, че покорно благодаря за хубавия текст приятелко! Знаеш, че сме с теб! Адмирации към изречението: "исках да ...изчукам всеки готин пич, срещнал погледа ми". Действай момиче, действай нали помниш смело и безотговорно.
Rosen Aleksiev
Администратор
graph

Прекрасен материал! Поздравявам те Мая!
" А аз правех всичко за онзи, който не правеше нищо за мен", познато чувство, чувство след което човек се променя за по-добро и изтрезнява.
anynnya
Gold Boarder
graphgraph

Колко "срамно"3 3 Месеци, 2 Седмици Карма: 0
Абе, Мая. Как ги пишеш тия неща просто...Потресителен материал. Направо ме засърбяха ръцете и аз да поразкажа лични опити и провали и прочее с милият " противен" пол! `Ма да не кажеш, че съм ти гепила идеята!? Независимо от, както казват за мен, " ма`ани я тая- помни поименно всички, с които е спала и са по- малко от пет!"- имам и аз какво да кажа по въпроса...
А този, дето бил слънцето, а то не изгрявало. Ей, значи не само аз можех да отида на война или да убия човек, за да забравя някого...Да. Отидох на мисия. И убих човек. И отново да- не го забравих. И до днес не съм го забравила...Ако и да съм щастлива и влюбена с чудесен мъж.Да. Може би ще разкажа тази история от истории. Ако Мая не ме гръмне за кражба на идеи...
Росене, извинявай, приятелю жаркий, но! Един мъж- тоже и една жена- се превръща в парцал с поведението си. Или с липсата му. Понякога- но само понякога!!!- зад това стои жена.Съответно- мъж. И дай да не подкачаме темата какво правят майките с момчетата си, че КАК ги обичам мъжките майки!!!Ах, как ги обичам...!?!
На 19- ти кацам в Брюксел. Още от сега ме занимава мисълта няма ли да се натъкна та теб някъде из летището...
Мая, официално ти съобщавам, че вече си в моя клуб " СПИСЪКЪТ НА ШИНДЛЕР". Мария Оскар Шиндлер е псевдонимът, с който публикувам из едни чуждоезични литературни потайности.Не електронни- хартиени, без нет вариант. Умишлено. Както и да е. Та, в Списъка си вече. Там ти правят компания и малко откачалки, но...Всички пишат страхотно, гарантирам! Точно както и ти пишеш страхотно.
Maria_Juvigi
Прощавайте!От сърце.Но не ВСИЧКО.И не ВСЕКИМУ
Expert Boarder
graphgraph
Обичам Дмитрий Хворостовский,Пушкин,Петербург,хубавото вино,пътуванията и Тойота.Обожавам книгите, Пласидо Доминго,Джузепе Верди и басът.Гласът-винаги,китарата-понякога.Ако можех,бих позирала на Гойя.НЕ ПОНАСЯМ ПАУЛО КУЕЛЬО И ЗДРАЧ.Моето Алтер Его е Артуро Перес-Реверте...

Благодаря за коментарите! Ще има още обещавам, но чакам и аз да чета, Мария! Списъкът на Шиндлер, а? Ама ако взема да те разочаровам с някой материал...Голяма отговорност е това! Ей, много ви се радвам, да знаете!
jolie0205
Senior Boarder
graphgraph

Отг: Колко "срамно"3 3 Месеци, 2 Седмици Карма: 1
Какви са тези списъци!!! И аз искам един такъв.
Rosen Aleksiev
Администратор
graph

Отиди най-отгореСтраница: 1