Абе, Мая. Как ги пишеш тия неща просто...Потресителен материал. Направо ме засърбяха ръцете и аз да поразкажа лични опити и провали и прочее с милият " противен" пол! `Ма да не кажеш, че съм ти гепила идеята!? Независимо от, както казват за мен, " ма`ани я тая- помни поименно всички, с които е спала и са по- малко от пет!"- имам и аз какво да кажа по въпроса...
А този, дето бил слънцето, а то не изгрявало. Ей, значи не само аз можех да отида на война или да убия човек, за да забравя някого...Да. Отидох на мисия. И убих човек. И отново да- не го забравих. И до днес не съм го забравила...Ако и да съм щастлива и влюбена с чудесен мъж.Да. Може би ще разкажа тази история от истории. Ако Мая не ме гръмне за кражба на идеи...

Росене, извинявай, приятелю жаркий, но! Един мъж- тоже и една жена- се превръща в парцал с поведението си. Или с липсата му. Понякога- но само понякога!!!- зад това стои жена.Съответно- мъж. И дай да не подкачаме темата какво правят майките с момчетата си, че КАК ги обичам мъжките майки!!!Ах, как ги обичам...!?!
На 19- ти кацам в Брюксел. Още от сега ме занимава мисълта няма ли да се натъкна та теб някъде из летището...

Мая, официално ти съобщавам, че вече си в моя клуб " СПИСЪКЪТ НА ШИНДЛЕР". Мария Оскар Шиндлер е псевдонимът, с който публикувам из едни чуждоезични литературни потайности.Не електронни- хартиени, без нет вариант. Умишлено. Както и да е. Та, в Списъка си вече. Там ти правят компания и малко откачалки, но...Всички пишат страхотно, гарантирам!

Точно както и ти пишеш страхотно.