Забележка
  • Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
  • Единствено регистрирани потребители могат да публикуват мнения в този форум.
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?

Великото пътуване на ромите в Европа
(1 разглежда(т)) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: Великото пътуване на ромите в Европа
Великото пътуване на ромите в Европа 1 година(и), 5 Месеци Карма: 1
** Тази тема е за дискусия на статията: Великото пътуване на ромите в Европа **

Rosen Aleksiev
Администратор
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.

Великото пътуване на ромите в Европа 1 година(и), 5 Месеци Карма: 1
Темата е доста "хлъзгава" и независимо от общественото мнение на българите за мен въпроса с това, което направиха французите остава меко казано - престъпление! Дали днес ще бъдат ромите, утре арабите, негрите или китайците разлика няма!
Rosen Aleksiev
Администратор
graph

Великото пътуване на ромите в Европа 1 година(и), 4 Месеци Карма: 3
Наистина е хлъзгава. Несъмнено всеки човек има мнение по въпроса. Повечето мнения са крайни, което си мисля, че няма да доведе пак и отново до решение. Не смятам, че е престъпление, ако се екстрадират онези хора, които нарушават законите на държавата - приемник. Несъмнено има такива, които са работили и не са живяли в тези гета, но не мисля, че точно те са върнати. Проблемът идва от това, че за социализирането и приобщаването на циганите повече се говори, отколкото се прави нещо реално. Почти няма държава, чието правителство да е предприело категорични действия, защото тази общност винаги е политически експлоатирана. Французите предприеха изключително недипломатичен ход, но не ми е известно да са натирили граждани от други етноси и националности, просто защото те спазват правилата, плащат си данъците, социализират се. А, екстрадираните не само там не се приобщават, но и в държавите, чиито граждани са.
Maria Marinova
Администратор
graphgraph

Отиди най-отгореСтраница: 1