|
Чатът на Arts Loi 2 Години, 6 Месеци
|
|
Здравейте!
Днес се порових малко в Мрежата и намерих компонент за чат. Можете да го видите на главната страница под Последните мнения от форума. Нагласено е засега да допуска и гостите, но може да се укаже също, че чатът е само за регистрирани в сайта. Тази едноколонен чат се нарича Аякс. Известен ми е и отпреди, но тази версия има някои подобрения.
Чатът позволява да се използват емотикони (Smileys), а също така да се представят и някои особени форматирания, които познавате от форума като удебеляване, подчертаване, наклон и зачеркване на буквите. Също така можете да пишете степени и индекси. Тези благинки обаче не съм сигурен дали ще бъдат използвани пълноценно. Но кой знае!
С чата се увеличава комуникацията с потребителите, наред с форума и комнетарната система.
Ако ви харесва, тогава: Честит ви чат!!!
Ако - Не: Здраве да е!

|
|
|
|
|
|
|
Отг: Чатът на Arts Loi 2 Години, 6 Месеци
|
|
|
Чатът е супер, но не знам защо моят коментар не излиза? Пак ще пробвам. Иначе е страхотно това чатче.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Грешката е вярна, сега вече разбрах, страхотен чат си имаме вече може да се джафкаме и там. Също и да се поздравяваме...от време на време. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Браво Косьо, браво! Страхотен е чата! Въпросът е да има кой да пише, защото вечно някой блее в небето, като от коприна!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
мдааа...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Послание към Стела, с молба да не се сърди, защото може да се суплете и некакви яки кютеци или проблеми по тъмна доба!!!От Редколегията...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YESSSSSS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Нещо не сте в час пак, НА НИКОЙ НЕ СЕ СЪРДЯ, просто уважавам много мнението на всички вас, а когато някой мълчи от доста време почвам да се чудя защо....няма вече да отправям критики. Към набора: Ей, голем си предател.
Към Росен: Това с кютеците не знам как ще стане на тия ми ти хиляди километри не си страшен. Виж, ако кажеш, че идваш към бг ще бягам бързо. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
За мое голямо щастие - няма да идвам в БГ. Трябва да съм луд за да го направя!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Не само за твое, но и за мое-явно кютеците се отлагат. Аз и без това не мога да бягам. ха ха ха
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Чатът ви е страхотен, а също така и сайта.
|
|
Krasi
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Много е интересно и това за кютеците. Ако трябва да се помага само кажете, на мен тя ми е под ръка -ще се справим.
|
|
Krasi
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
АКО СЪМ ПРЕДАТЕЛ, ТО СЪМ ТАКЪВ ЕДИНСТВЕНО СПРЯМО СЕБЕ СИ. СПРЯМО ТЕБ - НАЙ-ОТГОВОРНО И ОЩЕ ПО-СЪВЕСТНО ОТКАЗВАМ ДА СЕ ПРИЗНАЯ ЗА ПРЕДАТЕЛ.
(Много четеш нафталинено-социалистически класици и използваш сталинистки терминчета като "предателство"... и так дале... )
Не, не съм предател. Още от хъшовския период на блога решихме, че тия, които се отцепихме от ОНЯ ШИБАН САЙТ сме колектив, семейство, както искаш тъй го приемай. Чувствайки се член на такавата задруга, НЯМАМ тайни... най-малкото пък от Росен и Кака Мара (тъй си я наричам тайно Мария - нека ми се разсърди - ще ми го прости... сигурно някога  )
Хронологически, споделих, че се сърдиш, защото така го прочетох индиректно в скайпа от САМАТА ТЕБ. Почувствах се виновен, изядох най-любимия си чифт чорапи от самоирония и чувство за вина спрямо ЛЮБИМИЯ СИ поет, преглътнах всички грешни чувства.... и реших, че няма да е зле да се взема в ръце и да ти се извиня... за надменното отношение, което проявявам спрямо теб напоследък. Не го направих директно, а по един друг мой начин.
Спирам. Много говоря понякога.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ей, страхотно есе си оформил тук. Благодаря за хубавия начин по който си ми казал, че понякога изкретенясвам. ха ха ха
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Като казах предател имах предвид в кавички т.е. шегичка, извинявай ако съм те обидила, съвсем неволно е да знаеш. Хайде стига и край на темата ,а? 
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Чатът на Arts Loi 2 Години, 6 Месеци
|
|
Абе това с кака Мара може и да не ти простя, толкоз лесно...ама какви са тези предателства, сръдни, цупни и прочее? Кой за какво и на кого се сърди, обвинява и извинява? А за Ш.... САЙТ си права, че е Ш.... имам предвид! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Това, че "толкоз лесно няма да ми простиш" внезапното признание го разбрах, не разбрах защо ми говориш в женски род...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Говори ти в женски род, защото всички ние сме си като едни приятелки, нещо от сорта Кари Брадшоу пак събра женорята и взеха та побесняха. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Е, страшен филм е тоя. Може ли и аз да се включа, ролята няма значение, важно е да става калабалък.
|
|
Krasi
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Виждам, че Косьо вече е пуснал рубриката Клюкарница, учудва ме само факта, че все още никой не е врязъл, за за пусне някоя свежа клюка. Росене, ти се върна днес от Будапеща-кажи някоя новина от там.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|