|
Какви да са форумните рубрики? 2 Години, 9 Месеци
|
|
Здравейте!
В момента като рубрики в Основния форум са нашляпани: Изкуство, Наука, Разни неща, Журналистика и Клюкарница...
Предложете, какво друго може да се добави. Форумът определено трябва да има добра разбивка. Хубаво да има поне три секции, сега са две.
Всяка рубрика може да има и кратко описание.
|
|
|
|
|
|
|
Отг: Какви да са форумните рубрики? 2 Години, 9 Месеци
|
|
|
Предлагам рубрика: Българин да се наричам първа "радост" е за мене. Ако и другите са съгласни естествено.
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Какви да са форумните рубрики? 2 Години, 9 Месеци
|
|
|
I. секция Х
1.1 рубрика х.1
1.2 рубрика х.2
1.2 рубрика х.N
I. секция Y
1.1 рубрика y.1
1.2 рубрика y.2
1.2 рубрика y.N
I. секция Z
1.1 рубрика z.1
1.2 рубрика z.2
1.2 рубрика z.N
По-конструктивно де! Както се прави разбивка на съдържанието на дипломна работа, така трябва да се направи и за форума.
Ок! "Българин да се наричам" - това към коя секция ще се отнесе...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Виж аз нищо не разбирам от секции, може би към тази за клюките... Росенееееееее, това е по твоята част, защото Мария днес е без комп. Стига си яхал метлите-кажи нещо КОНСТРУКТИВНО.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хора, милички! Много ви моля оставете ме на мира поне още един ден! ОК! С Косьо ще си говорим по Скайп - по-късно! Още не съм в състояние да мисля правилно, за което моля да ме извините! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вижте като образец който и да било форум! В момента сегашната организация на темите въобще не ми харесва.
Помислете как трябва да изглежда, да има пълнота... Отделните секции трябва да имат някакви описания, рубриките също... Но първо ги измислете, както сметнете за най-добре!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дай ми час два да обмисля и ще ги съобщя в "ефир". Да минат на одобрение и от другите и да въведем хаос и реда! Че така, редът не ми харесва и на мен! Трябва да цари творчески хаос! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Рубрика : "В кръчмата на кака Мара" /ако Румен позволи! / . Описание: Рубрика за клюки, разговори, шеги, злободневни реплики и коментари, спорове, дискусии, караници.
Рубрика : "Въпросът" . Описание : Въпроси на читатели, потребители на "Arts Loi".
Рубрика : "Тема" . Описание : Дискусии по поставена тема от потребители.
Рубрика : " Изкуството - паралелно измерение" . Описание : Дискусии, мнения, анализи съотнасящи се до изкуството във всичките му форми.
Това измислих засега. Нека останалите да кажат какво мислят по въпроса и да организираме хаоса във форума.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Така има напредък! Тези рубрики сигурно трябва да се групират по секции...
или това да са рубриките на Основния форум, сиреч Основната секция!
Другата ви секция е за Технически въпроси за сайта и форума, тя е добре да остане дежурна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аз мисля, че трябва да са основни, а не теми и под теми към някоя рубрика. Но нека и другите да кажат. Не ми се иска във форума рубриките да са със стандартни заглавия, затова така ги формулирах.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Исках да кажа, че ги предлагам като основни секции, под които да са обединени рубрики.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аз като един пълен неграмотник да питам правилно ли съм схванала схемата: секции-рубрики- теми? Това ли е последователността? Това, което Мария предлага са секции ли? И трябва да ги разбием на рубрики и после на теми? Така ли е? Ако е така почвам да творя. Само кажете... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ако аз не съм се объркала, което не е невъзможно, мисля, че в този ред са нещата. Секции - рубрики - теми. Ако не е така, ще замоля Косьо да ни коригира в какъв ред са, защото се чувствам като съсел в улук що се отнася до програмиране, изграждане на сайт, форум и прочее неща!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Няма нищо общо с програмирането. Но пак ви казвам, вижте който и да е форум как е структуриран и такова ще направим и тук. Заглавията и названията от техническа гледна точка за мен нямат никакво значение. Може би аз не се изразявам достатъчно разбрано и ясно, за което моля да ме извините, но форумът е ваш и вие трябва да сте наясно как трябва да бъде подреден.
Да си представим, че имаме 3 шкафа в стаята. Това са 3 секции във форума.
Да си представим, че всеки шкаф съдържа съответно по 3, 4 и 5 чекмеджета. Това са рубриките във всяка секция.
Това е!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Значи сме те разбрали правилно! Нека и другите направят предложения и ще подберем най-доброто! За да е интересен форума!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аз предлагам следното, ако нещо ви допада:
1.Към рубриката "При кака Мара":
-клюкарницата.
-вицове, злободневни теми.
-най-неграмотен материал(обсъждане)
-на кръчма в The Secret.
2.Рубрика: Изкуство за милиони:
-премиери (филми, музика, изложби...)
-The best films
-Golden hits
3.Добрата новина:
-за сайта(поздрави, нови членове, новости, рожденници и т.н.)
-за света
-за България
-на тази дата( значимо събитие за историята)
4.Вие питате:
-въпроси на читатели
Това измислих за сега, ако нещо ви допадне 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ОК, ще трябва и кака Мича да влезе в ефир и ще обсъдим нещата!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Оки! Форумът го виждам образно така:
Подреден! С потенциаль...  Като се съсредоточа, ще скова плоскостите... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
На трети ред, пета позиция в дясно има много хубаво коте. И е добре да е там, защото може....
...да ви охапе някъде! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Форумът ви е преструкториран съобразно виждането на Мария. Разхвърлих темите по съответните рубрики.
Предложете по-сочни описания на секциите и рубриките.
Можете да предложите и подобрения в структурата.
Оставих техническите въпроси за сайта и форума. Там задавайте вашите въпроси за това и онова, за да знаят всички и да не обяснявам поотделно.
Почвайте да пишете! Харесвате ли или не харесвате?
Засега това е!
|
|
|
|
|
|
|
Отг: Ранговете във форума 2 Години, 8 Месеци
|
|
|
А защо "Световна премиера" е плясната при "Не на неграмотността" не разбрах, сеньор? Защото е неграмотна ли?
|
|
no6a72
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Отг: Ранговете във форума 2 Години, 8 Месеци
|
|
|
Грешка- при най-неграмотен материал е.
|
|
no6a72
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Отг:Какви да са форумните рубрики? 2 Години, 8 Месеци
|
|
|
Оправено! Но ще те попитам и аз на свой ред, @no6a72, горните два поста бяха в темата "Ранговете във форума", а мястото им не е ли случайно тук?
И ще отбележа, че форумната култура също изисква определена дисциплина (грамотност), а не да се шляпат мнения, където ни падне.
|
|
|
|
|
|
|